Facebook

Ma86
Tegnap197
A héten1200
A hónapban5094
Összesen335523
A mai sorsolás alapján az AVUS a Miskolc ellen vív a Komjádi Kupa elődöntőjében. Nem könnyű a feladat, de nem lehetetlen. Kiss Csaba minden esetre bízik a játékosai képességeiben és a csapategységben:
 "Itt már nem kaphattunk könnyű ellenfelet. Mivel a Komjádi Uszoda ad otthont a négyesdöntőnek - amit egyébként abszolút helyénvalónak tartok -, A Vasas és az UVSE gyakorlatilag hazai pályán szerepel. A Miskolc az ország bármelyik uszodájában nagyon erős. Felsőházban edződött játékosai veszélyesek - különösen a két válogatottjuk, akik gondolom, vállalni fogják a vezérszerepet az együttesükben. De nekünk sincs semmi félnivalónk. Remek csapatunk van, túlnyomó részt saját nevelésű, szombathelyi fiatalokkal. Én bízom a játékosokban. Ha érett és fegyelmezett játékot produkálunk, akkor tovább írhatjuk ezt a szép történetet. Bejutottunk az ország négy legjobb csapata közé. Ennek erőt és önbizalmat kell adnia a csapatunknak."
Az AVUS eddig még soha nem jutott el idáig a Komjádi Kupa sorozatban, így ez az eredmény már most helyi sporttörténelemnek számít, de a történetnek itt még nincs vége. Ahogyan Vincze Balázs az aligator.hu-nak elmondta: az Aligátorok éremért jönnek a Komjádi Uszodába. Reméljük, minél fényesebb éremért.
Az elődöntők január 18-án, míg a döntő és a bronzmérkőzés január 19-én kerül megrendezésre.

HAJRÁ AVUS!!!