Facebook

Ma126
Tegnap150
A héten865
A hónapban1173
Összesen325852

A 2017-es év utolsó OB. I.-es meccsén a Ferencváros volt az AVUS ellenfele Szombathelyen. Reális esélye nem volt Matajsz Márk együttesének a győzelemre, de a tisztes helytállás reménye ilyenkor is mindig él. Ezúttal Kiss Csaba és Kutasi Rómeó nem szerepelt a találkozón. Lehetőséget kapott viszont és ismét gólt is szerzett az ifjabbik Ekler fivér, Zsombor.

AVUS-FTC 8-21

 

Hajmási András a klub Facebook oldalán közétett előzetesben elmondta, hogy ha 15 gólon sikerülne tartaniuk a számtalan világsztárral felálló zöld-fehéreket, az már jó eredmény lenne. Ez sajnos nem sikerült, bőven túlszárnyalta az FTC ezt a limitet. Azonban a 8 lőtt gól ez ellen a védelem ellen mindenképpen dicséretes.

Majdnem 3 és fél percig még vezetett is a Szombathely. Ez persze csak az érzéki csalódás kategóriája volt. Utána elindult a Fradi és meg sem állt 13 gólnyi különbségig. Egy csepp szégyellni valója sincs azonban a fiatal csapatnak. Sokkal rutinosabb együttesek sem jutottak volna többre a helyükben.

Ezzel zárult hát az esztendő. Aggodalomra semmi ok, jövőre folytatódik a pontvadászat. Egy hónap múlva, január 20-án a BVSC látogat majd Szombathelyre. Figyelembe véve a csapat október, Szőnyi-úton végrehajtott „majdnem csodáját”, igazán érdekes összecsapásra lehet számítani.

 

E-ON Férfi OB. 1., „A” csoport, 9. forduló

 

AVUS – FTC PQS Waterpolo 8-21 (3-5, 0-4, 2-6, 3-6)

V.: Fodor, Veilandics

AVUS: Horváth A. – Ekler B. 2, Takács K., Baj 1, Basara 1, Ukumanov 2, Hajmási. Cs.: Kovács B. – Cvitic 1, Polovic, Doma, Ekler Zs. 1, Garancsy, Kurucz. Edző: Matajsz Márk

FTC: Gárdonyi – Sedlmayer 3, Vámos 2, Szirányi, Jaksic 1, Varga Dénes 2, S. Mitrovic 3. Cs.: Madaras 2, Manhercz K. 3, Nikic 1, Gál 1, Jansik Sz. 3, Német. Edző: Varga Zsolt

Gól emberelőnyből: 3/2 és 8/6

Ötméteres: 3/1 és 3/3

Kipontozódott: Takács (22. p.), Ukumanov (31. p.), Garancsy (32. p.)

 

Adatok: MVLSZ

- KissCsabi.hu -