Facebook

Ma99
Tegnap150
A héten838
A hónapban1146
Összesen325825

A Szombathely együttese Debrecenbe látogatott a Bajnokság hatodik fordulójában. Kiss Csabáék Ivan Basara nélkül utaztak a Cívisvárosba. Az előjelek ellenére jól kezdték a találkozót, négy percig vezettek is. Aztán fokozatosan kijött az elsősorban fizikai különbség a két csapat között.

DVSE-AVUS 16-10

 

Az első negyed végén még csak egy góllal vezetett a Debrecen, amit a félidőre kettőre növelt. Az olló a harmadik játékrészben nyílt ki. Akárhogy is igyekezett az AVUS valamennyi játékosa, átlagban minden szombathelyi gólra esett két debreceni találat. Elsősorban a fizikai fölény jött ki. A Szombathely két legrutinosabb játékosából Kiss Csaba egyedül tartotta a frontot, de neki is kellett néha 1-1 perc pihenő. A hazai együttes lövői látszólag könnyed gólokat szereztek, miközben az AVUS minden egyes találatért megizzadt.

Az AVUS számára azért lett volna jelentősége egy pontszerzésnek, mert a meccs előtt egyenlő pontszámmal állt a két csapat. Így a Debrecen lépéselőnybe került a Szombathellyel szemben, aminek majd a végelszámolásnál lehet még jelentősége.

A csapat most is küzdött, csupán az utolsó pár percben látszott az, hogy az elúszott pontszerzési lehetőség már nem jelent igazi motivációt a fiatal együttesnek.

Talán a legnagyobb jelentőséggel a következő, UVSE elleni összecsapás bír majd Matajsz Márk együttese számára, amelyre a következő fordulóban kerül sor.

E-ON Férfi OB. I., „A” csoport, 6. forduló

DVSE – AVUS 16-10 (4-3, 3-2, 6-3, 3-2)

V.: Berki, Bene

DVSE: Lévai – Kállay 2, Durik 4, Vidovic, Szőke 2, Obradovic 2, Boros 2. Cs.: Smitula, Fejős 1, Somlai 1, Macsi 2, Süveges, Dienes. Edző: Komlósi Péter

AVUS: Horváth A. – Ekler B. 4, Takács K., Kiss Cs. 2, Baj, Ukumanov 1, Garancsy 2. Cs.: Kovács B. -  Cvetic, Polovic 1, Baranyai, Galambos G., Hajmási, Kurucz. Edző: Matajsz Márk

Gól emberelőnyből: 6/1 és 11/4

Ötméteres: 1/1 és 1/1

Sárga lap: Matajsz Márk (23. p.)

További képek: ITT

 

- KissCsabi.hu -