Facebook

Ma114
Tegnap150
A héten853
A hónapban1161
Összesen325840

A szezon utolsó mérkőzésére utazott Tatabányára az AVUS első osztályú együttese. Igaz ebben azért nem lehettünk teljesen biztosak, hiszen az eredménytől függően akár még lehetett volna egy harmadik találkozó is a párharcban. Mivel azonban Kiss Csabáék hihetetlen magabiztossággal tartották kézben a találkozót, így két győzelemmel megszerezték a 13. helyet, ezzel lezárták a szezont.

 

Tatabánya - AVUS 11-14

 

Hatalmas csatában lépéselőnyre tett szert az AVUS a 13. helyért vívott csatában a Tatabánya ellen. A nagyszünetig a végsőkig kiegyenlített küzdelem zajlott, ám a meccs második felében a Szombathely ritmust tudott váltani és előbb két góllal húzott el, majd még tovább tudta növelni az előnyt. A két győzelemig tartó párharc első pontját tehát Kiss Csabáék szerezték meg és szerdán akár be is fejezthetik a szezont.

 

AVUS-Tatabánya 11-6

A Szeged érkezett szombat este Szombathelyre. Ez azon ritka esetek egyike volt, amikor az AVUS számított esélyesebbnek. jelen esetben az esélyesség majdnem sokba került. A meccs rohanó kapkodását nem sikerült megfékezni, de legalább a csapat ritmusát hozzá pörgetni a meccs rohanásához. Az úszó- és lövőpárbajból végül Kiss Csabáék jöttek ki jobban és megszerezték a 3 pontot.

AVUS-Szeged 13-11

Óriási csatában, sok kalamajkával tarkított mérkőzésen szerezte meg a három pontot az AVUS a Tatabánya otthonában. Volt itt minden: kapu lerántás, cserés-, illetve csere nélküli kiállítás, reklamálás, és még sok más. Mindenek előtt azonban szombathelyi részről óriási lelkesedés, győzni akarás, merészség és tartás. Az AVUS soraiból többeknek ez volt a legjobb meccse a saját szemünkkel látottak közül. Bár a Tatabánya mindent megtett annak érdekében, hogy megtörje a fiatal szombathelyi csapat erejét, de nem sikerült. Győzött az a csapat, amely a legjobban alkalmazkodott a körülményekhez akkor, amikor erre a legnagyobb szükség volt.

Tatabánya – AVUS 7-9

Szombati matinéra utazott Szegedre az AVUS. A Szombathely deklarált célja, a bennmaradás szempontjából nagyon fontos volt ez a találkozó Matajsz Márk együttesének. A jelenlegi sereghajtót mindenképp le kellett győzni ahhoz, hogy lépésről lépésre haladva úgy teljesítse a csapat az elvárást, hogy végig a saját kezében legyen a sorsa. A küldetés: teljesítve. Okos, fegyelmezett játékkal, a szegedi hibákat kihasználva magabiztosan győzött a vendég szombathelyi együttes Szegeden.

Szeged-AVUS 8-13

Rendkívül izgalmas meccset játszott egymással a Szombathely és a Debrecen szombat este. A hazaiak finoman szólva is álmosan kezdtek, ennek köszönhetően nagyon gyorsan tetemes hátrányba kerültek. Kiss Csaba és Ivan Basara vezérletével nem csak feljött, de fordítani is tudott az AVUS. A hatalmas bravúr azonban erőn felüli erőfeszítésébe került ennek a fiatal csapatnak, a végén nem bírta a nyomást. Nagy gratuláció illeti az egész csapatot, mert annak ellenére, hogy nem sikerült a pontszerzés, ismét fantasztikus teljesítményt nyújtottak. Eljön majd az idő, amikor ezek a csaták már az ő javukra dőlnek el.

AVUS-DVSE 11-13

Szombat este a Vasas ellen ugrott medencébe a Szombathely. Három negyedig remekül tartotta magát az AVUS, de az utolsó játékrészben szétnyílt az olló. A végeredmény nem tükrözi hűen a találkozó képét. Huszionnégy percig döntetlen közeli állással mentek a csapatok. A végére Matajsz Márk pihenőt is engedélyezett fáradt kulcsjátékosainak, így az eredményjelző egy simának látszó ereményt mutatott, pedig koréntsem volt egyszerá győzelem a Vasas számára.

Vasas-AVUS 13-8

A 2018-as év első bajnoki mérkőzésén a nemrég átadott új fedett uszodában fogadta az AVUS a BVSC-t. Egy félidőn keresztül remekül tartotta magát az óriásit küzdő szombathelyi csapat. Ezt követően azonban egyre nőtt a különbség és bár a küzdeni akarás végig megmaradt, de az eredményjelző táblán komoly Vasutas győzelem állt a lefújás pillanatában. A táblának pedig általában igaza van.

AVUS - BVSC 7-14

A 2017-es év utolsó OB. I.-es meccsén a Ferencváros volt az AVUS ellenfele Szombathelyen. Reális esélye nem volt Matajsz Márk együttesének a győzelemre, de a tisztes helytállás reménye ilyenkor is mindig él. Ezúttal Kiss Csaba és Kutasi Rómeó nem szerepelt a találkozón. Lehetőséget kapott viszont és ismét gólt is szerzett az ifjabbik Ekler fivér, Zsombor.

AVUS-FTC 8-21

A bajnokság hétközi, összességében 8. fordulójában a bajnoki címvédő Szolnokhoz látogatott az AVUS. A világ jelenlegi egyik legjobb klubcsapata ellen keveseknek adatik meg, hogy a győzelem esélyével szálljon harcba. Az AVUS számára csak az lehetett a cél, hogy a fiatal tehetségek gyakorolhassák, hogyan lehet egy kis borsot törni a világklasszis játékosok orra alá.

Szolnok-AVUS 20-8

A szezon eddigi egyik legfontosabb mérkőzése volt az AVUS számára az UVSE elleni idegenbeli találkozó. Mindenképpen győzelem kellett ahhoz, hogy Matajsz Márk együttese megszilárdítsa pozícióját az "A" csoportban. Kiss Csabáék nagyszerűen játszottak, felvették a kesztyűt, oroszlán módjára küzdött mindenki, aki vízbe ugrott. Meg is lett az eredménye. Nem volt könnyű, de a végén annál édesebb volt a győzelem íze.

UVSE - AVUS 9-11