Facebook

Ma105
Tegnap197
A héten1219
A hónapban5113
Összesen335542

Kevés hiányzott hozzá, hogy a Szeged túlórára késztesse a BVSC együttesét szerda este a Szőnyi úti uszodában. Kiss Csabáék messze felülmúlták szombati önmagukat, sokkal jobban teljesítettek mind védekezésben, mint pedig támadásban.Bár többször is vezettek a mérkőzés folyamán, de a végén mégsem sikerült elérniük, hogy a Vasutasoknak még egyszer Szegedre kelljen látogatniuk.

BVSC – Szeged 9-8

Szombaton délután végre már a napfényes, nyitott sportuszodában rendezték az 5. helyért folyó párharc első felvonását Szegeden.Az idő szép volt, de sajnos a szegedi csapat játéka és az eredmény kevésbé volt üdítő. Az ellenfél okos játékkal, végig vezetve magabiztosan szerezte meg az első győzelmet az 5. hely megszerzéséhez szükséges kettőből.

Szeged - BVSC 4-6

Óriási csatában, egy góllal győzött a Szeged a Honvéd ellen a bajnoki középszakasz utolsó fordulójában. A rendkívül fordulatos mérkőzésen az agilisen játszó szegediek már 3-0-ra, majd 5-2-re is vezettek az első negyed végén, illetve a második negyed derekán, innen jött egyre közelebb az ellenfél, de szerencsére fordítani már nem tudott Vad Lajos együttese. Mivel pedig a Vasas meglepetésre legyőzte a másik nagy riválist, a BVSC-t, Kiss Csabáék megőrizték az 5. helyet. Így a Szegedé lesz a pályaválasztói előny a rájátszásban, ahol a BVSC lesz az ellenfél az egyik csapat 2 győzelméig tartó párharcban.

Szeged-Honvéd 6-5

Korrekt meccset játszott egymással az OSC és a Szeged a felsőház utolsó előtti középszakaszbeli fordulójában. A jóval esélyesebb házigazdák ellen nem volt sok esélye Kiss Csabáéknak, főként, ha számításba vesszük, hogy Varga Zsoltot nélkülözniük kellett a találkozón. Ennek ellenére bámulatos első két negyedet produkált Varga Péter együttese. A remekül teljesítő Aljosa Kunac vezetésével a második negyed elején már két góllal is vezetett a szegedi csapat. Ezzel azonban – úgy tűnik – erőn felül teljesítettek Kiss Csabáék és bár a félidőre még csak kétgólos hátrányban voltak, de már látszott, hogy a csoda nem tart ki a végéig. Végül pedig győzött az esélyesebb újbudai alakulat.

OSC-Szeged 15-8

A bajnokság középső szakaszának 6. felsőházi fordulójában a Szeged a Vasast fogadta az Újszegedi Sportuszodában. Kiss Csabáék jelentős gólkülönbséggel megszerezték a kötelező győzelmet.

Szeged-Vasas 16-4

A szegedi férfi vízilabdacsapat klubvezetése sajtótájékoztatón jelentette be, hogy új névadó szponzor állt a csapat mögé. A ContiTech kétéves támogatói szerződést írt alá a klubban. További nagyszerű hír, hogy a jövőben a Szerencsejáték Zrt. is támogatja a csapatot.