Facebook

Ma126
Tegnap150
A héten865
A hónapban1173
Összesen325852

 

Döcögött a gépezet a szegediek játékában a két héttel ezelőtt elhalasztott, most pótolt, KSI elleni, idegenbeli találkozón. Kiss Csabáék végre teljes kerettel érkezhettek a Komjádiba, ám ez időnként nem feltétlenül bizonyult előnynek. Az ellenfél jól játszott, élt a szegedi hibákból adódó lehetőségekkel, így végig kiélezett küzdelem zajlott a medencében. A vége aztán a Szegednek sikerült jobban, így – ha meg is szenvedtek érte, de – elhozták a 3 pontot.

KSI-Szeged 8-10

 

Egy félidő erejéig volt partiban a Szeged a Vasutasok otthonában. A szerdai fordulóban a Szőnyi úton szereplő Kiss Csabáék 16 percig voltak pariban. A nagyszünet után szétnyílt az olló, a végére pedig teljesen felőrölte a szegediek erejét az ellenfél. Bár az igazi csata szombaton következik, mégis szép lett volna megszorongatni a papírforma szerint nagyobb játékerőt képviselő sárga-kékeket.

BVSC-Szeged 19-9

 

A címben idézett szavakat Faragó Tamás intézte a szegedi játékosok felé a lefújás után. Az elmaradt első forduló, majd a Fradi elleni tisztes helytállás után a Vasas vendége volt a Szegedi férfi vízilabda csapat. Erős első negyedet követően határozottan úgy tűnt, hogy állandósul a 2-3 gólos különbség a piros-kékek javára. Az utolsó negyedben azonban rá tudtak tenni még egy lapáttal Kiss Csabáék és két perccel a vége előtt egyenlíteni is sikerült. A végén azonban nem sikerült élni a lehetőséggel, így bár nem sokon múlt, de mégis az angyalföldieknél maradt mind 3 pont.

 

Vasas-Szeged 9-8