Facebook

Ma53
Tegnap190
A héten442
A hónapban4006
Összesen87017

Hévégén nagy csatát vívtak az AVUS csapatok a Kondorosi úti uszodában. Az ifik magabiztosan vezettek egészen addig, míg a serdülőkre gondolva a kulcsjátékosok egy része pihenőt kapott. A végére azért még vissza kellett szállniuk, amikor kezdett melegedni a pite, de szerencsére a győzelem nem forgott veszélyben.

Ifi:                          OSC – AVUS 7-9

Serdülő:               OSC – AVUS 10-5

Gyermek:            OSC – AVUS 9-7

 Ezen a héten szerdától péntekig kerül megrendezésre az I. Húsvéti Ifjúsági Vízilabda Karnevál Szombathelyen, a Fedett Uszodában. A tornán nyolc   gyermekcsapat vesz részt: a házigazda AVUS mellett Békéscsaba, Sopron, Győr, Kecskemét, valamint az első osztályban szereplő klubok utánpótlás     csapatai közül az UVSE, a BVSC és a Szolnok képviselteti magát. Az AVUS az első nap után egy győzelemmel és egy vereséggel áll.

 AVUS - Békéscsaba 10-2
 UVSE - AVUS 10-5

Ezen a hétvégén a Honvéddal csatáztak az AVUS utánpótlás csapatai. Igaz, a serdülők sima vereséget szenvedtek a nyitányon, de az ifik és a gyermekek is nagy csatában elhozták a 3 pontot.

Ifi:                        KSI – AVUS 10-11

Serdülő:              KSI – AVUS 10-4

Gyermek:            KSI – AVUS 12-13

A Margitszigeten a KSI csapataival mérkőztek az AVUS utánpótlás együttesei. Mindhárom szombathelyi csapat sima vereséget szenvedett., de közben történt azért egy s más.

Ifi:                        KSI – AVUS 18-4

Serdülő:              KSI – AVUS 24-4

Gyermek:            KSI – AVUS 15-7

Az Újév első hivatalos fellépésén Komjádi Kupa csoportkörben vett részt az AVUS ifi-serdülő vegyes csapata a héten. A Szentes és az FTC ellen harcba szálló Komjádi Kupa csapatot erősítette az OB.I.-es csapat néhány fiatal játékosa, akik koruk alapján még szerepelhetnek ebben a kupasorozatban. Szünet nélkül két mérkőzést játszott a szombathelyi együttes Kiss Csaba irányítása alatt. A mérleg: egy döntetlen és egy vereség.

Szentes – AVUS 13-13

AVUS – FTC 7-15

Az utánpótlás csapatok hétvégi fordulójában Debrecenbe látogatott az AVUS. Az ifjúsági csapat nagy harc után végül kénytelen volt kapitulálni. A serdülőknek nem volt reális esélye Baranyai Ákos és Galambos Gergely nagyszerű teljesítménye ellenére sem. A csupán egy cserével játszó gyermek együttes viszont megfordította az állást és huszáros hajrával lenyúlta a bajnoki pontokat.

Ifi:                        DVSE – AVUS 11-7

Serdülő:              DVSE – AVUS 16-10

Gyermek:            DVSE – AVUS 9-12

A fantasztikusan játszó Ekler Bendegúz vezérletével az AVUS ifi legyőzte múlt hétvégén az OSC-t az ifi bajnokság 11. fordulójában. A serdülő és a gyermek csapat is nagyot küzdött, ők azonban – ha kevéssel is – de a végén alulmaradtak az újbudaiakkal szemben.

Ifi:                        AVUS – OSC 15-6

Serdülő:              AVUS – OSC 5-7

Gyermek:            AVUS - OSC 7-9

Míg az OB. I.-es csapat pihent ezen a hétvégén, de legalábbis kívülről nézte a Magyar Kupa négyes döntőjét, addig az utánpótlás megvívta soron következő csatáit a Tatabánya ellen. Két mérkőzésen is ötméteresek döntöttek a pontok a sorsáról.

Ifi:                        AVUS – TVSE 16-17

Serdülő:              AVUS – TVSE 10-7

Gyermek:            AVUS - TVSE 13-12

Ezen a hétvégén nem volt felnőtt bajnoki forduló, mivel a Magyar Kupa negyeddöntőit rendezték. Vasárnap viszont az ifjúságé volt a főszerep. AZ AVUS fiataljai a Szeged csapataival mérkőztek hazai pályán. A mérlegük 2-1, a szombathelyi csapatok javára.

Ifi:                        Vasas - AVUS 10-8

Serdülő:              Vasas - AVUS 12-8

Gyermek:            Vasas - AVUS 5-14

Az AVUS utánpótlás csapatai a fővárosban, a Vasasnál vendégeskedtek a hétvégén. A serdülő és a gyermek csapatoknak nem volt reális esélye a pontszerzésre. Az ifi csapat óriásit küzdött. Harminc percen keresztül nem csak vezettek, hanem meghatározták a mérkőzés lefolyását is, ám a végjátékban végül alulmaradtak.

Ifi:                        Vasas - AVUS 11-10

Serdülő:              Vasas - AVUS 9-6

Gyermek:            Vasas - AVUS 17-5

Ezen a hétvégén a BVSC vendégei voltak az AVUS utánpótlás csapatai. A három csapatból a gyermekek álltak a legközelebb ellenfelükhöz, de gyakorlatilag mindhárom csapat sima meccsen szenvedett vereséget. Azonban nem a Vasutasok azok, akiket elsősorban maguk mögé kell utasítaniuk a szombathelyi együtteseknek.

Most egy kis pihenő következik. A következő ellenfél két hét múlva a Vasas lesz.

Ifi:                        BVSC - AVUS 19-8

Serdülő:              BVSC - AVUS 20-5

Gyermek:            BVSC - AVUS 14-9