Facebook

Ma33
Tegnap127
A héten1189
A hónapban5964
Összesen31915

Ezen a hétvégén a Honvéddal csatáztak az AVUS utánpótlás csapatai. Igaz, a serdülők sima vereséget szenvedtek a nyitányon, de az ifik és a gyermekek is nagy csatában elhozták a 3 pontot.

Ifi:                        KSI – AVUS 10-11

Serdülő:              KSI – AVUS 10-4

Gyermek:            KSI – AVUS 12-13

A Margitszigeten a KSI csapataival mérkőztek az AVUS utánpótlás együttesei. Mindhárom szombathelyi csapat sima vereséget szenvedett., de közben történt azért egy s más.

Ifi:                        KSI – AVUS 18-4

Serdülő:              KSI – AVUS 24-4

Gyermek:            KSI – AVUS 15-7

Az Újév első hivatalos fellépésén Komjádi Kupa csoportkörben vett részt az AVUS ifi-serdülő vegyes csapata a héten. A Szentes és az FTC ellen harcba szálló Komjádi Kupa csapatot erősítette az OB.I.-es csapat néhány fiatal játékosa, akik koruk alapján még szerepelhetnek ebben a kupasorozatban. Szünet nélkül két mérkőzést játszott a szombathelyi együttes Kiss Csaba irányítása alatt. A mérleg: egy döntetlen és egy vereség.

Szentes – AVUS 13-13

AVUS – FTC 7-15

Az utánpótlás csapatok hétvégi fordulójában Debrecenbe látogatott az AVUS. Az ifjúsági csapat nagy harc után végül kénytelen volt kapitulálni. A serdülőknek nem volt reális esélye Baranyai Ákos és Galambos Gergely nagyszerű teljesítménye ellenére sem. A csupán egy cserével játszó gyermek együttes viszont megfordította az állást és huszáros hajrával lenyúlta a bajnoki pontokat.

Ifi:                        DVSE – AVUS 11-7

Serdülő:              DVSE – AVUS 16-10

Gyermek:            DVSE – AVUS 9-12

A fantasztikusan játszó Ekler Bendegúz vezérletével az AVUS ifi legyőzte múlt hétvégén az OSC-t az ifi bajnokság 11. fordulójában. A serdülő és a gyermek csapat is nagyot küzdött, ők azonban – ha kevéssel is – de a végén alulmaradtak az újbudaiakkal szemben.

Ifi:                        AVUS – OSC 15-6

Serdülő:              AVUS – OSC 5-7

Gyermek:            AVUS - OSC 7-9

Míg az OB. I.-es csapat pihent ezen a hétvégén, de legalábbis kívülről nézte a Magyar Kupa négyes döntőjét, addig az utánpótlás megvívta soron következő csatáit a Tatabánya ellen. Két mérkőzésen is ötméteresek döntöttek a pontok a sorsáról.

Ifi:                        AVUS – TVSE 16-17

Serdülő:              AVUS – TVSE 10-7

Gyermek:            AVUS - TVSE 13-12

Ezen a hétvégén nem volt felnőtt bajnoki forduló, mivel a Magyar Kupa negyeddöntőit rendezték. Vasárnap viszont az ifjúságé volt a főszerep. AZ AVUS fiataljai a Szeged csapataival mérkőztek hazai pályán. A mérlegük 2-1, a szombathelyi csapatok javára.

Ifi:                        Vasas - AVUS 10-8

Serdülő:              Vasas - AVUS 12-8

Gyermek:            Vasas - AVUS 5-14

Az AVUS utánpótlás csapatai a fővárosban, a Vasasnál vendégeskedtek a hétvégén. A serdülő és a gyermek csapatoknak nem volt reális esélye a pontszerzésre. Az ifi csapat óriásit küzdött. Harminc percen keresztül nem csak vezettek, hanem meghatározták a mérkőzés lefolyását is, ám a végjátékban végül alulmaradtak.

Ifi:                        Vasas - AVUS 11-10

Serdülő:              Vasas - AVUS 9-6

Gyermek:            Vasas - AVUS 17-5

Ezen a hétvégén a BVSC vendégei voltak az AVUS utánpótlás csapatai. A három csapatból a gyermekek álltak a legközelebb ellenfelükhöz, de gyakorlatilag mindhárom csapat sima meccsen szenvedett vereséget. Azonban nem a Vasutasok azok, akiket elsősorban maguk mögé kell utasítaniuk a szombathelyi együtteseknek.

Most egy kis pihenő következik. A következő ellenfél két hét múlva a Vasas lesz.

Ifi:                        BVSC - AVUS 19-8

Serdülő:              BVSC - AVUS 20-5

Gyermek:            BVSC - AVUS 14-9

 Az AVUS utánpótlás csapatok is jól szerepeltek a hétvégén. A Honvéd csak az egyik korosztályban jutott pontokhoz, a másik két szombathelyi együttes jött, látott és győzött. Szép munka volt.

Ifi:                      AVUS-Honvéd 11-7

Serdülő:            AVUS-Honvéd 10-13

Gyermek:          AVUS-Honvéd 12-6

Vasárnap Egerben vendégszerepeltek Kiss Csaba és Gortva Zoltán tanítványai. Az Eger hosszú évek óta nagyon erős utánpótlás csapatokat indít az országos bajnokságokban. Ezekkel a csapatokkal igyekezett most felvenni a versenyt az AVUS 3 utánpótlás együttese – inkább kevesebb, mint több sikerrel. Egy-egy negyed erejéig a Bitskey-ben is tudták tartani a lépést a vendég szombathelyiek. Az ifjúságiak között szombathelyi oldalon Ekler Bendegúz volt a legeredményesebb a maga 3 találatával. A serdülők mérkőzésén Galambos Gergely bizonyult a leggólerősebbnek, ő 5 gólig jutott, míg a gyermekek között Polgár Gábor duplázott.

Ifi:                     Eger-AVUS 16-9

Serdülő:           Eger-AVUS 21-9

Gyermek:         Eger-AVUS 21-4