Facebook

Ma38
Tegnap406
A héten444
A hónapban444
Összesen225836

Szombathely első elsőosztályú mérkőzése a vártaknak megfelelően fölényes szolnoki győzelemt hozott. Ennek ellénre büszke lehet a város és a csapat, hogy ilyyen nívós ellenfelet látott vendégül és jelenlegi állapotának megfelelően tisztességgel helyt állt Matajsz Márk együttese. (Fotó: AVUS)

AVUS-Szolnok 3-23

 

Történelmi jelentőséggel bíró mérkőzés zajlott szerda este Szombathelyen. A csapat legelső elsőosztályú bajnoki találkozójára rögtön a címvédő érkezett vendégségbe az újonchoz. Persze Kiss Csabáéknak nem lehetett reális esélye arra, hogy akár csak megnehezítsék a világsztárokkal teletűzdelt együttes dolgát. Ennek ellenére egészen biztosan nagy élmény volt mind a fiatal játékosoknak, mind pedig a teltházas nézőseregnek a vízilabda elitjének egy részével testközelből találkozni.

A krónikákba mindenképpen bekerül, hogy a klub történetének első OB.I.-es gólját Farkas Kristóf szerezte. Ezt még összesen kettő követte. Ebben a fordulóban ennyire futotta. Ne felejtsük azonban el, hogy az AVUS-nak nem ezt a csapatot kell megverni. Egészen más célokért küzdenek ehhez pedig sok sikert kívánunk.

Hajrá Aligátorok!

Akik esetleg nem látták a találkozót, azok számára van elehetőség negyedenkénti bontásban visszanézni azt az Aligátorok Facebook oldalán.

 

     

     

     

 

E-ON Férfi OB. I., A csoport, 1. forduló

Aligátor Vízilabda Kft. – Szolnoki Dózsa 3-23 (0-6, 2-7, 0-5, 1-5)

V.: Csanádi, Bereczki

AVUS: Horváth A. – Ekler B. 1, Takács K. 1, Kiss Cs., Baj, Garancsy 1, Hajmási. Cs.: Kovács – Cvetic, Polovic, Baranyai, Ukumanov, Galambos, Kurucz. Edző: Matajsz Márk

Szolnok: Kardos I. G. – Gocic 2, Bátori 2, Zalánki 1, Mezei 2, Prlainovic 1, Jansik D. 1. Cs.: Hangay Z., Aleksic 6, Younger, Cuk 1, Szeghalmi 2, Fülöp 5. Edző: Cseh Sándor

Gól emberelőnyből: 8/1 és 7/3

Ötméteres: 4/2 és 1/1

Kipontozódott: Mezei (26. p.)

 

Fotók: AVUS

Adatok: MVLSZ