Alacsony pulzus orvos válaszol szív. Az alacsony pulzus okai

alacsony pulzus orvos válaszol szív

alacsony pulzus orvos válaszol szív

A családunkban többször fordult elő magas vérnyomásos megbetegedés. Sajnos az évek során többször fordult elő, hogy ingadozott a vérnyomásom, emiatt többször is voltam kórházi kivizsgáláson, de nem találtak alacsony pulzus orvos válaszol szív.


Háziorvosom Concor tablettát írt fel, napi fél szemet. Azt még nem írtam, hogy nekem mindig alacsony volt a pulzusom között.

Alacsony pulzus este

A Concortól re csökkent, így ennek a szedését abbahagytam, és a doktornő most Tritace tablettát írt fel, amitől szintén nagyon lemegy a pulzusom, így abbahagytam a tabletta szedését. Ennek már két hete. Nem érzem magam rosszul. Erre tényleg fontos már vérnyomáscsökkentőt szedni?

Vérnyomáscsökkentőt kell szednem, a pulzusszámom viszont alacsony, 5o-6o közötti érték, sőt is előfordul.

Mitől számít betegségnek az alacsony pulzusszám? Ugyanis a múlt héten nagyon megijedtünk, mert bár teljesen alacsony pulzus orvos válaszol szív éreztem magam, a pulzusom 41 volt, és ez nekem is nagyon kevésnek tűnt, az átlag hoz képest.

alacsony pulzus orvos válaszol szív

Szükséges lenne egy újabb kivizsgálásra? Hiszen 3 hónapja voltam a belgyógyászaton és vérkép- vizelet- ultrahang- röntgen-vizsgálaton is voltam, és hormoneredményt is kért az orvos - nem volt semmi baj.

Milyen az ideális pulzus?

Lehet ez egy egyszeri eset? Ha nem muszáj, nem szeretnék gyógyszert szedni. Mielőbbi válaszát előre is köszönöm!

alacsony pulzus orvos válaszol szív

Szendei Katalin ;14 júliusi InforMed Milyen kezelést kap az asztmára? Nem valamelyik erre kapott szer okozza a vérnyomás emelkedést?

Tavaly szeptemberben folyamatos szédülés tört rám, kéz és mellkas fájdalom kíséretében, sürgősségi osztályon sem az EKG-n, sem a röntgenen kóros eltérést nem láttak. Háziorvosom ekkor beutalt kardiológiára, reumatológiára és neurológiára. Neurológiai eredményeim teljesen negatív eredményt mutattak, kardiológián ugyan nem találtak kóros eltérest, de tovább küldtek szív CT-re, ahol nagyon enyhe fokú koszorúér meszesedést találtak. Reumatológián kiegyenesedett nyaki lordosyst állapítottak meg, a szédülést és a végtagi, mellkasi fájdalmat ezek miatt tapasztalhatom. Ülő munkát végzek és elhízott vagyok, de hete bevezettem heti alkalom perces mozgást, valamint próbálok helyesen étkezni, 6 kg minuszt tudtam eddig elérni.

Vagy nem nagyon stresszes az élete? Ha ennyire leviszi a pulzusát a bétablokkoló, akkor valóban nem ez a választandó gyógyszer, a Tritace a szabályozáson keresztül hat, a pulzust nem befolyásolja. Valóban nem biztos, hogy rendszeresen kell gyógyszert szedni, elképzelhető, hogy csak alkalmanként kell használni nyugtatót, esetleg más vérnyomáscsökkentőt.

  • Létrehozva:
  • Orvos válaszol - Trombózis és Hematológiai Központ
  • Несколько секунд учитель и ученик пристально смотрели друг на друга, и каждый, возможно, понимал другого яснее, чем когда-либо .
  • Magas vérnyomás hideg víz megömlik
  • Суди по мне по моим деяниям, хотя бы и немногим, а не по моим словам, хотя бы и многим.

Kapcsolódó cikkek a Szívritmuszavarok rovatban olvashatók.

Lehet, hogy érdekel